LAUKA

Jäseneksi?

Uuden jäsenen tulee jäsenmaksun maksamisen lisäksi täyttää jäsentietolomake tai laittaa vastaavat tiedot sähköpostilla jäsensihteerille.

Linkki jäsentietolomakkeeseen

Lisätietoja jäsensihteeriltä: tiia.pellonpaa(c)kolumbus.fi

Jäsenyys pysyy voimassa, kun maksat vuosittain vuosikokouksen keväällä päättämän jäsenmaksun.

Jos yhteystietosi muuttuvat, täytä jäsentietolomake tai ilmoita muuttuneet tiedot jäsensihteerille.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu kuluvalle vuodelle on 25 euroa.
Maksu maksetaan Laukan tilille: FI11 5221 0520 0309 35.
Laitathan viestikenttään infon: jäsenmaksu + jäsenen nimi.

Laukaan Koiraharrastajien jäsenetuna saat
- äänioikeuden vuosikokouksessa
- mahdollisuuden vaikuttaa yhdistyksen toimintaan
- hyvät harjoitusmahdollisuudet agilityssä, tokossa ja rally-tokossa
- mahdollisuuden osallistua tasokkaille ulkopuolisten kouluttajien kursseille
- jäsenten etusijan ja jäsenhinnan osaan järjestämistämme kilpailuista ja kokeista
- jäsenten etusijan ja jäsenhinnan osaan järjestämistämme kursseista
- kun aloitat kisaurasi kotikisoissa, saat ensimmäisen osallistumismaksun veloituksetta

Facebook-ryhmä

LAUKA:lla on oma Facebook-sivu. LAUKAn jäsenille on sen lisäksi oma suljettu ryhmä sisäiseen tiedottamiseen.

Sähköpostilista

Jäsenille meillä on sähköpostilista tiedottamista varten. Ole hyvä ja lähetä sähköpostiosoitteesi osoitteeseen info.lauka (a) gmail.com, niin saat ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi.